Пт, 2024-04-26, 22:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Уряд Нідерландів не має жодних додаткових політичних умов у питанні завершення процесу скасування візових вимог для українських громадян.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-10-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Об`єднана енергосистема України, зокрема генеруючі потужності електро- і теплоелектростанцій, готові до проходження осінньо-зимового періоду 2016-2017 років на 100%.


 

На выходных дождливую погоду в западной части Украины будет определять атмосферный фронт, перемещающийся с Центральной Европы, остальной территории - поле повышенного давления.


 

 

Донецький "Шахтар" у четвер 20 жовтня у Львові на матчі третього туру групового етапу Ліги Європи розгромив бельгійський "Гент" з рахунком 5:0.


 

 

Росія відмовила в передачі Україні режисера Олега Сенцова, повідомив заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції Сергій Петухов.


 

 

У матчі третього туру команда Юрія Вернидуба на виїзді з рахунком 0:1 поступилася в четвер голландському "Феєноорду".


 

 

За минулу добу бойовики 41 раз відкривали вогонь по позиціях сил АТО. Про це сьогодні зранку 21 жовтня у Facebook повідомляє прес-центр штабу АТО.