Пт, 2024-04-26, 19:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Для эффективного преодолевания дорог в теплое время года следует со всей ответственностью подойти к выбору резины. Сейчас рассмотрим, какие существуют типы покрышек.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2018-03-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Молоді мами часто хвилюються через те, що у них немає вільного часу на домашнє господарство і на себе, оскільки багато часу витрачають на догляд за маленькою дитиною.


 

Существует очень много вариантов подарков и способов сделать любимому человеку приятное. Но, когда речь заходит о самом универсальном и всегда приятном сюрпризе.


 

Понадобилось всего 10 лет, чтобы мудрый немецкий народ привел своего героя к власти, посадил трезвомыслящих в концлагеря и сжег полмира вместе с самой Германией.


 

 

Передбачається, що переведення розпочнеться першого вересня 2019 року і завершиться першого вересня 2021 року.


 

 

Лідери Великої Британії, Франції та Німеччини проведуть спеціальні переговори в кулуарах саміту ЄС, щоб обговорити отруєння російського шпигуна у Солсбері.


 

У Харківській області працівники контррозвідки Служби безпеки України припинили діяльність агентурно-інформаторської мережі Головного управління Генштабу Збройних сил Росії.


 

Верховна Рада в четвер, 22 березня, погодилася на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.


 

 

Добра новина для України: план її підтримки, який ще називають "планом Маршалла", може почати працювати вже до середини наступного року.


 

 

Регламентний комітет Верховної Ради України під час засідання підтримав одноголосно три подання Генпрокуратури України.