Пт, 2024-04-26, 19:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:55
Бойовики гатять по Авдіївці та Мар'їнці. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

Всього, впродовж минулої доби зафіксовано 23 епізоди порушення проросійськими терористами режиму "повної тиші", 11 із них зі зброї забороненої Мінськими домовленостями.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Так, активність гібридних бандитських формувань зафіксована на Донецькому та Маріупольському напрямках. Вогневі удари з мінометів калібру 120 мм загарбники нанесли в напрямку опорних пунктів ЗСУ поблизу Авдіївки і шахти Бутівки. А із калібру 82 мм - в районах Ленінського, Опитного, Широкиного, Майорська, Бердянського та Мар’їнки.

Найбільшу кількість обстрілів противник здійснив саме в напрямку Мар’їнки, де окрім мінометів, по позиціях сил АТО бойовики вели вогонь з великокаліберних кулеметів, гранатометів та стрілецької зброї. Всього в цьому населеному пункті здійснено 6 обстрілів.

З метою протидії ворогу сили АТО змушені були 9 разів відкривати вогонь у відповідь, аби не допустити наближення бойовиків на небезпечну відстань з напрямків Саханки, Трудівського та Безіменного.

Напередодні в штабі АТО повідомляли, що вісім українських військовослужбовців отримали поранення, загиблих немає. В Станиці Луганській були поранені троє військових, один в Мар'їнці та чотири в Авдіївці. У всіх випадках - це поранення в результаті обстрілу з боку бойовиків.

Раніше в прес-центрі штабу відзначали, що Світлодарська дуга, передмістя Горлівки, Авдіївська промзона, Донецький аеропорт залишаються гарячими точками зони АТО. У розвідці також повідомили, що неподалік від Новоселівки в Волноваському районі сили АТО збили безпілотник російського виробництва.

 

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 842 | Додав: adminA | Теги: бойовики, обстріли, Авдіївка, Мар'їнка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]