Пт, 2024-04-26, 07:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:31
Бойовики випустили сотні мін по Луганському. ВІДЕО
Інші останні Надзвичайні новини

За добу в зоні проведення АТО зафіксовано 42 обстріли, з них 27 на Донецькому напрямку і 15 - на Маріупольському.

Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці у Facebook.

"Сподівання на те, що з прибуттям у район Донецька, Ясинуватої та Авдіївки спеціальної моніторингової місії в Україні на чолі з Александром Хугом зменшиться у зв’язку з цим кількість обстрілів, не виправдались", - наголошується в повідомленні.

З мінометів калібру 82 мм бойовики вели інтенсивний обстріл позицій поблизу Луганського, випустивши при цьому близько 200 мін, а в перервах між мінометним обстрілом вели вогонь з БМП, зенітної установки, гранатометів різних систем і кулеметів великого калібру.

Опорні пункти сил АТО в районі Зайцевого бойовики обстрілювали з мінометів калібру 120 і 82 мм, кулеметів і стрілецької зброї.

Поблизу Майорського терористи вели вогонь з гранатометів і кулеметів.

На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів калібру 120 мм, БМП, гранатометів і великокаліберних кулеметів обстріляли позиції українських бійців поруч з Новотроїцьким. По Широкиному і Водяному бойовики вели вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

У районі Мар'їнки зафіксовані поодинокі обстріли українських позицій зі стрілецької зброї.

З опівночі інтенсивність обстрілів не знизилась, зафіксовано 10 обстрілів позицій сил АТО.

Напередодні в ГУР повідомили, що розпорядження на ведення інтенсивного вогню на донецькому напрямку командир 3-ї омсбр 1-го армійського корпусу генерал-майор ЗС РФ І. Тимофєєв отримав безпосередньо від Генерального штабу ЗС РФ.

У свою чергу прес-центр штабу АТО повідомляв, що у зв'язку з прибуттям в район Донецька, Ясинуватої та Авдіївки спеціальної моніторингової місії в Україні на чолі з Александром Хугом в районі Донецького аеропорту протягом дня дотримувався режим тиші. Але близько 16.00 позицію "Зеніт" біля Авдіївки терористи обстріляли з протитанкового гранатомета.

Раніше повідомлялося, що українські військові відбили дві атаки бойовиків у районі Новотроїцького під Маріуполем Донецької області. На цих рубежах оборони противник активно використовував 120-мм міномети, через що наші бійці відкрили у відповідь вогонь, не допустивши просування бойовиків на контрольовану Україною територію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 822 | Додав: adminA | Теги: Луганське, бойовики, сотні мін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]