Пт, 2024-04-26, 06:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Чемпіонат України зі сквошу - це відбір і генеральна репетиція для українських спортсменів перед майбутнім командним чемпіонатом Європи.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Формально головною темою поїздки Петра Порошенка до США є участь у саміті з ядерного роззброєння, але оглядачі очікують, що крім цього глава держави проведе низку двосторонніх переговорів.


 

 

У шкільний курс української літератури додадуть години для вивчення кримськотатарської літератури.


 

 

Упродовж минулої доби в зоні проведення Антитерористичної операції загиблих серед українських військових немає, четверо зазнали поранень.


сантехника

 

Можно с полной ответственностью утверждать, что одним из важных предметов средства нашей гигиены в квартирах и домах - это ванная. И естественно, каждая ванна имеет свою комнату по назначению.


 

Фактично підтверджується інформація депутата Сергія Лещенка про те, що Адміністрація президента намагається сформувати коаліцію двома фракціями – БПП і НФ, без Юлії Тимошенко.


ролеты

 

Времена, когда использовался на окнах вариант тюль, портьеры, уже прошли. Ассортимент декоративных штор разнообразен и для всякого окошка можно подобрать дизайнерскую одёжку.


 

 

Центр протидії корупції не причетний до коштів, які уряд США виділив на реформу Генеральної прокуратури.


 

 

За результатами обшуків у нелегальних пунктах обміну валюти в Києві, проведених 29 березня співробітниками ДФС спільно із працівниками СБУ, вилучено понад 10 мільйонів гривень.


 

 

Понад півсотні українських артистів виступили проти законопроекту №3822, який передбачає запровадження квот для пісень українською мовою в ефірі радіостанцій.


 

Міністерство фінансів залучило у Європейського інвестиційного банку кредит у розмірі 400 млн євро на реалізацію проектів розвитку комерційних банків, а також підприємств малого і середнього бізнесу.


 

 

Бойовики за минулу добу 72 рази вели вогонь по позиціях українських сил уздовж всієї лінії розмежування. Про це прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.