Пт, 2024-04-26, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 157 158 159 160 161 ... 226 227 »

 

Міністр з європейських питань Туреччини Омер Челік заявив, що для його країни настав час переглянути угоду про реадмісію сирійських біженців з Європейським Союзом.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-03-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На цьому під час зустрічі з дипкорпусом і апаратом військових аташе у Варшаві з нагоди 18-річчя вступу Польщі до НАТО заявив міністр національної оборони Польщі Антоній Мацеревич.


 

Нідерландський уряд, так само як і уряди Німеччини та Франції побоюється спроб Росії вплинути на результат прийдешніх виборів до парламенту.


 

 

Уряд Нідерландів скасував дозвіл на посадку літака міністра закордонних справ Туреччини Мевлюта Чавушоглу.


 

Чинний голова Європейської Ради Дональд Туск отримав необхідну більшість голосів в четвер на саміті ЄС в Брюсселі і буде очолювати вищий орган Євросоюзу другий термін.


 

Нідерланди, Данія та Німеччина досягли угоди, яка буде підписана в Брюсселі 23 березня про будівництво великого хабу вітрової енергії.


 

От НАТО до запрета Дональда Трампа на поездки и обвинений в валютных манипуляциях – разрыв между некогда сильными союзниками по обе стороны Атлантики редко казался настолько глубоким.


 

 

Причому ці події стосуються не лише України та Донбасу - вони стосуються нас усіх в Європі, оскільки ми бачимо, яким крихким є мир, до якого ми вже звикли.


 

Два провідні політики Франції, які виступають за збереження і посилення антиросійських санкцій, оголосили про об'єднання своїх програм - і висунення єдиного кандидата в президенти.


 

 

Посол Польщі в Україні розповів, які прогалини у знаннях поляків про українців варто було б заповнити.


 

 

Уряд Швеції, як очікується, у четвер офіційно затвердить рішення про відновлення обов'язкової військової служби, починаючи з 2018 року.


 

 

«Питання не в тому, чи має відбутися другий референдум, а в тому, чи він взагалі має відбутися, і чітка відповідь — ні.


 

В рамках військової операції Atlantic Resolve в Латвії 28 лютого будуть доставлені американські вертольоти Blackhawk.


 

Угорщина має намір спорудити другу стіну на кордоні з Сербією та Хорватією задля посилення стіни, збудованої у 2015 році. Про це повідомили в уряді країни в понеділок 27 лютого.

 


 

 

Рада ЄС включила 27 лютого 2017 року питання порушення прав людини в анексованому Криму та на сході України в документ щодо пріоритетів ЄС.