Пт, 2024-04-26, 15:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

« 1 2 ... 131 132 133 134 135 ... 182 183 »


Голова ради Об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк заявив, що новообраний парламент не розпочне роботу, доки не буде ухвалено положення про особисте голосування народних депутатів.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-11-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Юридична процедура з організації всеукраїнського референдуму щодо декриміналізації ст. 365 Кримінального кодексу, по якій екс-прем'єр Юлія Тимошенко засуджена до 7 років позбавлення волі, почнеться наступного тижня.



Опозиція створить у новій Верховній Раді спеціальну слідчу комісію щодо притягнення до відповідальності прокурорів, слідчих, працівників ДПтС, які порушували закон у справі Юрія Луценка.



Екс-прем'єр Юлія Тимошенко шкодує, що не всі політики в Україні відповідально поставилися до здобутків Помаранчевої революції, але сподівається, що 22 листопада знову стане загальнодержавним святом.



19 ноября в Совете министров иностранных дел ЕС будут обсуждать будущий формат сотрудничества с Киевом, а уже в декабре ожидается резолюция Европарламента.





Партія регіонів на виборах реально отримала близько 20% голосів виборців.



"Я вважаю, що це ганебно! Якщо говорити про випадок з Юлією Тимошенко, то, як можна було організувати процес таким чином, щоб він не відповідав жодним міжнародним стандартам?!".


"Сумно і гірко, що ці горе-опозиціонери, які називають себе вождями, виявилися такими нікчемами та слабаками. Вони мало того, що не підтримали Юлин протест - вони її зрадили, фактично визнавши результат виборів, сфальсифікований "регіоналами".



Усі партії, які брали участь у парламентській кампанії 2012 року, надали фінансові звіти. Офіційно на всю кампанію в багатомандатному окрузі витрачено більше 600 млн грн.




Учора, 14 листопада, в Центрвиборчкомі завершили приймати звіти про використання виборчих фондів партіями-учасницями виборів. Як з'ясувалося, деякі партії, присутні в списку, зовсім не вели агітації.



Екс-глава СБУ, новообраний народний депутат від партії "УДАР" Валентин Наливайченко вважає, що запровадження Росією обов’язкового мовного іспиту для трудових мігрантів має стати сигналом для влади України.





Парламентська асамблея НАТО на своєму засіданні у Празі закликала Україну, а також Росію і Бєларусь розслідувати порушення на виборах у цих країнах.


Під час парламентських виборів 20 виборчих округів були "проблемними" з погляду дотримання закону, на 7-8 з них слід провести перевибори. Таку заяву під час прес-конференції зробив голова правління Комітету виборців України Олександр Черненко.




Новообраний президент США Барак Обама у телефонній розмові привітав президента Польщі Броніслава Коморовського з Днем незалежності.



На думку колишнього міністра юстиції Миколи Оніщука, ЦВК не використала своїх законних можливостей зі встановлення результатів виборів у п'яти проблемних округах.