Пт, 2024-04-26, 19:47
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:21
Перерваний через шторм рух транспорту в Одесі відновлено
Інші останні Новини з регіонів України

В Одесі сьогодні відновлено перерваний через шторм 12-13 жовтня рух транспорту на всіх вулицях міста.

Як повідомили у прес-службі мерії, сьогодні, 14 жовтня, у Департаменті міського господарства Одеської міської ради під головуванням першого заступника Одеського міського голови Анатолія Орловського відбулося засідання штабу з ліквідації наслідків стихії.

У засіданні взяли участь керівники всіх профільних департаментів і комунальних підприємств міста.

"Станом на 9.00 ранку на всіх дорогах Одеси відновлено проїзд. Частково ускладнений рух по вулиці Отамана Головатого - в бік міста з селища Котовського. Тут ще залишилися невеликі ділянки підтоплень, однак рух транспорту вже налагоджено. Продовжуються роботи з відкачування води в цьому районі Одеси", - заявили в прес-службі.

Крім того, фахівці комунального підприємства "Міські дороги" продовжать сьогодні роботи з очищення зливових стоків від сміття та листя.

Виконуються роботи з розпилювання та вивезення зруйнованих у результаті стихії дерев. Штормовим вітром в Одесі знищено і пошкоджено загалом не менш як 1,5 тис. дерев.

За інформацією КП "Одесміськсвітло", на підприємство надійшло 146 заявок про обрив проводів. На даний момент вже відновлено електропостачання на 30 об`єктах, у роботі ще - 85 об`єктів.

Всього в роботах з ліквідації наслідків негоди задіяно 2056 працівників комунальних служб та 75 одиниць спецтехніки.

Як повідомлялось, в Одесі через шторм 12-13 жовтня випало чотири місячних норми опадів, знеструмлено понад 1,3 тис. житлових будинків.

12 жовтня в Одесі через сильний вітер впало два будівельних крани і десятки дерев, загинуло три людини, у тому числі дитина. Через шторм Чорне море підтопило електричну підстанцію, від якої живляться наноси з відкачування води з кількох вулиць міста. В результаті шторму була подтоплена морською водою, виведена з ладу і знеструмлена електропідстанція, яка живить роботу насосів у районі Пересипу. Це призвело до затоплення кількох вулиць.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 823 | Додав: adminA | Теги: рух транспорту, Одеса, шторм | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]