Пт, 2024-04-26, 07:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:14
Під Кабмін Ляшко привів корів і відніс прем'єру бідон молока. ВІДЕО
Інші останні Політичні новини

Рух вулицею Грушевського у центрі Києва сьогодні вранці, 8 квітня, було частково перекрито через акцію, організовану лідером Радикальної партії Олегом Ляшком. Він привів на акцію корів і вимагає збільшити закупівельні ціни на молоко, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Автомобільного руху не було в напрямку від Хрещатика у бік Верховної Ради. У протилежному напрямку транспорт рухався обома смугами.

Мітингувальники привезли в центр Києва трьох корів. Тварини були налякані, намагалися вирватися.

За деякий час після початку акції учасники процесії зійшли з проїжджої частини на тротуар вулиці Грушевського - й авторух у напрямку Липок поновився. Але Ляшко, соратники і корови підійшли до будівлі Кабінету міністрів.

Ляшко годував корів просто під адмінбудівлею, а потім поніс бідон молока до Кабміну.

Нардеп озвучив дві вимоги до уряду: підняти закупівельну вартість одного літра молока до 5 гривень і повернути пільговий режим оподаткування для селян. Він наголосив, що оптовики зловживають своїм монопольним становищем, купуючи молоко за безцінь, а продають втричі дорожче - 12 гривень, передає ICTV.

Нагадаємо, в 2012 році Ляшко намагався пронести до Кабміну труп собаки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 818 | Додав: adminA | Теги: корови, Ляшко, Кабмін, прем'єр, бідон молока | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]