Пт, 2024-04-19, 15:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:02
10 кроків до миру від Зеленського США підтримують – пані посол
Інші останні Політичні новини

США підтримують "формулу миру" з 10 кроків, яку запропонував на саміті G20 президент Володимир Зеленський. Про це в інтерв'ю повідомила пані посол США у Києві Бріджит Брінк.

Вона зазначила, що якщо рф хоче закінчити війну, то російський диктатор володимир путін може зробити це зараз і відвести свої війська.

"Зеленський говорив про мирний план, що складається з 10 пунктів. Ми, США та країни G7, цей план підтримуємо, тому що віримо, що це міг би бути потенційний план закінчення війни", – сказала Брінк.

Вона наголосила, що на початку тижня росія запустила 70 ракет по Україні. За словами Брінк, зрозуміло, що росіяни не хочуть закінчувати війну.

США підтримують демократично обраного президента та право українців на захист, каже пані посол. За її словами, від Зеленського залежить, як і коли закінчувати війну.

"США підтримують мир. Той мир, який був запропонований у плані Зеленського", – підсумувала Брінк.

15 листопада на саміті G20 Зеленський запропонував "формулу миру" з 10 кроків, першим з яких має стати виведення військ рф із території України.

росія того ж дня завдала масованого ракетного удару по Україні, зокрема по Києву.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 468 | Додав: adminA | Теги: підтримка, США, пані посол, Зеленський, мир, 10 кроків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]