Чт, 2024-03-28, 23:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:26
20% заможних британців думають про еміграцію
Інші останні Новини Європейського Союзу

В той час, як багато російських та українських заможних громадян прагнуть до Британії, заможні британці розмірковують про еміграцію.

Кожен п'ятий британець з капіталом понад 250 тисяч фунтів стерлінгів (398 тисяч доларів) замислюється про життя за кордоном, оскільки втомився від криміналу, поганої погоди і дорожнечі, виходить з даних дослідження Lloyds Banking Group, передає BFM.ru з посиланням на Reuters.

За словами одного з дослідників що працювали над звітом, міжнародного директора Lloyds TSB з добробуту Ніколаса Бойса Сміта, кількість заможних людей, що покидають Британію, зросте в найближчі два роки.

Згідно з докладом, 19% спроможних британців подумують про переїзд в країни єврозони, такі як Франція і Іспанія, або ще далі - до США, Австралію, Нову Зеландію або Канаду.

Сміт вказав, що їх турбують проблеми з інфраструктурою, злочинністю, антисоціальною поведінкою, податками і бюрократією, а за кордоном, на їх думку, можливостей більше.

Він відзначив, що найбільше прагнуть виїхати заможні лондонці. Що стосується віку, то, як правило, це люди 25-34 років. Сміт підкреслив, що мова йде про "реальних людей, що виконують реальну роботу в реальній економіці".

Майже півмільйона британців мають заощадження або інвестиції (за винятком нерухомості) на суму, яка перевищує 250 тисяч фунтів.

Понад половина опитаних назвали злочинність і антисоціальну поведінку як причини для еміграції.

Понад 60% респондентів вважають, що привабливішою для життя Великобританію може зробити поліпшення інфраструктури. Близько половини учасників опиту хотіли б менше бюрократії і зниження податків.

Відзначимо, що з України хочуть виїхати третина всіх українців, з них - 50,4% респондентів у віці 18-29 років.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1046 | Додав: adminA | Теги: британців, 20%, еміграцію | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]