Пт, 2024-04-19, 23:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

20:05
26 військових за час АТО стали Героями України
Інші останні Офіційні новини

За час проведення антитерористичної операції на Донбасі звання Героя України були удостоєні 26 військовослужбовців Збройних сил України. Про це у п'ятницю, 26 серпня, на брифінгу в Києві заявила начальник управління комунікацій та преси Міністерства оборони України Оксана Гаврилюк, повідомляє Укрінформ.

"Понад 11 тисяч військовослужбовців відзначено державними нагородами. Найвищої нагороди – звання Герой України – удостоєно 26 військовослужбовців», - сказала Гаврилюк.

За її словами, до Дня Незалежності рішенням міністра оборони України майже 2,5 тис. військовослужбовців, які сьогодні перебувають на лінії зіткнення, нагороджені відзнаками та цінними подарунками Міністерства оборони України.

Загалом, за час проведення АТО державні нагороди та відомчі відзнаки отримали понад 37 тисяч військовослужбовців та працівників Збройних сил України. Більше 15 тисяч осіб нагороджено відзнаками та цінними подарунками Міністерства оборони та близько 11 тисяч – відзнаками начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних сил України.

Близько 175 тисяч військовослужбовців та працівників Збройних сил України отримали статус учасника бойових дій.

Нагадаємо, з початку 2014 року, захищаючи Україну, загинули 2504 українських воїни.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Офіційні новини | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: герої України, АТО, 26 військових | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]