Пт, 2024-04-26, 17:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:46
500 000 безкоштовних авіаквитків планує роздати Гонконг
Інші останні Туристичні новини

Для залучення туристів там проводять безпрецедентну акцію "Привіт, Гонконг": 500 000 авіаквитків роздадуть безкоштовно з метою залучення туристів.

Робота над цією ініціативою велася протягом двох років, а в четвер влада нарешті представила акцію. Уряд оголосив про намір роздати півмільйона безкоштовних авіаквитків у рамках зусиль щодо пожвавлення туристичної галузі та залучення до міста відвідувачів. Безкоштовні квитки на літак розподілять серед трьох міських авіакомпаній – Cathay Pacific, HK Express та Hong Kong Airlines. Загальна вартість квитків становить приблизно $254,8 млн.

Нюанси розподілу

Туристам, які бажають відвідати Гонконг, слід зайти на сторінку "Світ переможців" з 1 березня. Для участі у розіграші необхідно вказати своє ім’я. Безкоштовні квитки поширюватимуться у три етапи:

  • з 1 березня участь у розіграші візьмуть мешканці Південно-Східної Азії;
  • з 1 квітня із заявками на участь можуть звернутися мешканці материкового Китаю;
  • з 1 травня безкоштовні авіаквитки будуть поширюватися серед мешканців решти світу.

Взяти участь у привабливій акції зможуть і жителі Гонконгу – деякі авіаквитки призначені для них та видаватимуться з 1 липня. Таким чином влада хоче компенсувати всі ті незручності, які завдав жителям міста карантин через коронавірус, зазначає CNN.

У період коронавірусу поїздки до Гонконгу та за його межі були складними та дорогими. Найсуворіші карантини з тритижневою ізоляцією та вимоги про складання численних тестів ПЛР не дозволили більшості туристів потрапити до країни. При цьому карантин потрібно було проводити в готелі та самостійно оплачувати не лише своє проживання там, а й тести. При виявленні позитивного на ковід тесту хворих відправляли до державних установ. В’їзд до міста був обмежений для мешканців Гонконгу.

Якщо до пандемії до Гонконгу щороку приїжджали 56 мільйонів людей, то 2022 року це число знизилося до 100 000. І не лише іноземні туристи трималися подалі. У місті відбулося найбільше скорочення населення з 1961 року – на 1,6%. Лише у вересні 2022 року голова адміністрації міста Джон Лі оголосив про припинення карантину.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Туристичні новини | Переглядів: 647 | Додав: admin | Теги: туризм, Гонконг, авіаквиток | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]