Пт, 2024-03-29, 11:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:55
8 обстрілів, один боєць поранений - доба в ООС
Інші останні Надзвичайні новини

Минулої доби, 17 грудня, окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це інформує пресцентр штабу ООС.

Так, незаконні збройні формування чотири рази відкривали вогонь поблизу Водяного, що на Приазов’ї. Противник застосував артилерійські системи 122-го калібру у поєднанні зі 120 та 82-міліметровими мінометами. Крім того, по Водяному окупанти вели вогонь і з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Надвечір терористи здійснювали обстріли поблизу Верхньоторецького та Широкиного, де відкривали вогонь зі стрілецької зброї, а біля останнього – з автоматичних станкових гранатометів.

У передмісті Авдіївки противник двічі обстріляв позиції українських захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, а також вів снайперський вогонь.

Внаслідок обстрілу снайпера один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надали першу медичну допомогу та евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я – задовільний.

У відповідь українські військові відкривали вогонь із гранатометів різних систем.

Від початку поточної доби, 18 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 663 | Додав: adminA | Теги: один боєць поранений, ООС, 8 обстрілів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]