Чт, 2024-04-18, 04:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:50
Адвокат прокоментував справи проти нардепа Лероса - скандал з братом Єрмака
Інші останні Кримінальні новини

Скандал з братом Єрмака: адвокат прокоментував справи проти нардепа Лероса

Адвокат Масі Найєм наголошує, що керівник Офісу президента Андрій Єрмак на брифінгу 31 березня не дав оцінки діям свого брата Дениса, а лише звинуватив народного депутата Гео Лероса у публікації плівок нібито на замовлення.

Про це Масі Найєм написав у фейсбук.

“Жодної оцінки діям брата пан Єрмак не надає (…). Проте керівник ОПУ настільки знервований ситуацією навколо плівок, що робить помилку за помилкою”.

…Два незалежних правоохоронних органи, чиїх очільників або призначає президент або це робить ВРУ за поданням президента, зареєстрували кримінальні провадження щодо особи, яка опублікувала відео, на яких ймовірно фігурує брат керівника Офісу президента. Це ж в цю незалежність органів маємо повірити?”.

Масі Найєм наголосив, що у кримінальних провадженнях ДБР і СБУ підстава внесення в ЄРДР даних щодо вчинення кримінального правопорушення – “самостійне виявлення прокурором кримінального правопорушення”, а у справі САП дані в ЄРДР вносив особисто Назар Холодницький “на підставі того, що Гео Лерос надав їм флешку із відповідними матеріалами”.

Тобто жодна зі справ, які були на вечір 31 березня зареєстровані в ЄРДР, не були на підставі заяв Андрія Єрмака, пояснив адвокат.

Найєм вважає, що незалежний правоохоронний орган мав би відповісти на запитання, чи є в діях брата Андрія Єрмака склад злочину, а не на те, хто записував плівки і на чиє замовлення, – як про це говорив керівник Офісу президента.

Нагадаємо, що вчора Андрій Єрмак вперше прокоментував скандал з братом.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Кримінальні новини | Переглядів: 816 | Додав: adminA | Теги: нардеп Лерос, адвокат Масі Найєм | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]