Чт, 2024-03-28, 13:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:55
Американські військові розповіли, чи не бояться провокацій Росії - навчання "Сі Бриз"
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Американський офіцер, який прибув в Україну, щоб взяти участь у військових навчаннях "Сі Бриз-2021", розповів про обстановку на полігоні. Він зауважив, що серед його побратимів немає страху гнівної реакції Кремля.

Як розповів військовий офіцер США, спілкуючись з журналістами, будь-якої стурбованості немає й серед його керівництва.

Все через те, що мета та організація навчання не передбачають провокування Росії.

Навчання організовані для налагодження відносин з українськими партнерами, а не з метою залучення до них уваги Росії, – наголосив він.

Варто зауважити, що військові навчання "Сі Бриз" відбуваються на полігоні під Херсоном, лише за 100 кілометрів від межі з окупованим Росією Кримом.

Зверніть увагу! Росія намагається протидіяти навчанням "Сі Бриз" усіма можливими способами. Зокрема, для спостереження за міжнародними маневрами Москва вивела в море весь Чорноморський флот.

Що відомо про "Сі Бриз-2021"

Військові навчання "Сі Бриз-2021" стартували 28 червня і триватимуть до 10 липня. Їхня мета – набуття досвіду дій у міжнародному середовищі.

Заходи відбуватимуться на різних полігонах та площадках, зокрема в Одесі, Очакові, а також на території Дністровського лиману, Кінбурнської коси, островів Зміїний і Первомайський.

Темою цьогорічних навчань є проведення міжнародної морської операції з безпеки у кризовому регіоні відповідно до стандартів НАТО.

Додамо, що до цьогорічних навчань долучилася найбільша кількість країн-учасниць НАТО за всю історію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 531 | Додав: adminA | Теги: американські військові, навчання Сі Бриз | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]