Вт, 2024-04-23, 11:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:44
"Арбузов і компанія підбирають під себе фінансовий ринок", - заявляє Оробець
Інші останні Політичні новини
Народний депутат, член фракції "Батьківщина" Леся Оробець відзначає, що представники нинішньої влади тиснуть на весь фінансовий ринок з метою монополізації.

За її словами, обшук на фірмі її чоловіка проводився з особливою жорстокістю з метою політичного шантажу. Про це вона заявила в ефірі "5 каналу".

"Арбузов і компанія під себе підбирають фінансовий ринок. Такий тиск чиниться практично на всі компанії, які працюють. Тут у першу чергу мова йде про вплив на всю галузь, тут мова йде про монополізацію. Всі фірми, які останні кілька років працювали на ринку, вони всі відчувають такий тиск", - відзначила Оробець.

"У моєму випадку ця проблема має ще й політичну сторону: з такою жорстокістю, з утримуванням у заручниках усього колективу, із застосуванням фізичної сили. У людей відібрали мобільні телефони, заборонили зв'язуватися з будь-ким, включаючи адвокатів, мій чоловік чудом мені додзвонився, і я скоріше здогадалася, що відбулося, ніж зрозуміла по тим словам, які він встиг вимовити в трубку, коли в нього відбирали телефон. Наступного дня знімали побої. Такої жорстокості й прицільності не було ні в одній іншій компанії, де відбувалися обшуки. Були незрозумілі телефонні дзвінки й натяки, що один мій крок назустріч і все це закінчиться, принаймні для компанії мого чоловіка", - заявила представниця опозиції.

Відзначимо, у листопаді нардеп Оробець заявила, що податкова перевірка в компанії її чоловіка пройшла не випадково, а даний інцидент має політичне підґрунтя. Вона повідомила, що їй на мобільний подзвонили з присхованого номера й запропонували "вирішити питання шляхом політичних переговорів".

У той же час податківці кажуть, що чоловік Оробець не сплатив податки.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1108 | Додав: adminA | Теги: фінансовий ринок, Арбузов і к, Оробець | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]