Сб, 2024-04-20, 12:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:50
Б'є рекорди з відвідуваності карнавал у Ріо. ВІДЕО
Інші останні Новини світу

Традиційний парад Cordao da Bola Preta проходить центральними вулицями Ріо, його історія налічує 93 роки, повідомляє Бі-Бі-Сі.

Незважаючи на небувалий наплив туристів, захід пройшов мирно, заявляють у поліції. Всього в рамках бразильського карнавалу на вулицях Ріо-де-Жанейро проходить близько 400 парадів.

Нагадаємо, 18 лютого у Ріо-де-Жанейро розпочався знаменитий карнавал, що триватиме п'ять днів. Окрім танців, заплановано чотири сотні вечірок. Першими на варту в самбодромі стали дитячі школи. Наймолодшим танцюристам - по 5 років.

Кульмінацією свята стануть виступи 12 шкіл самби в неділю та понеділок. Шість тисяч танцюристів змагатимуться за призи за найкращі танці, співи та атмосферу. Феєричне шоу готували цілий рік.

В італійській Венеції на початку лютого також стартував знаменитий карнавал, який цього року проходить під девізом "життя як театр". Головним сценічним майданчиком за традицією стане площа Святого Марка. У ніч проти 5 лютого на ній почав працювати фонтан з вином, і до ранку, незважаючи на невеликий мороз, тривали гуляння й танці.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1118 | Додав: adminA | Теги: Карнавал у Ріо б'є рекорди з відвід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]