Пт, 2024-05-03, 14:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:45
Байден - маємо прокласти шлях для України, щоб вона претендувала на членство в НАТО
Інші останні Іноземна преса про Україну

Необхідно прокласти раціональний шлях для України, щоб вона змогла отримати право претендувати на вступ в НАТО. Про це в інтерв’ю CNN заявив президент США Джо Байден.

"Я вважаю, що ми маємо прокласти раціональний шлях для України, щоб вона змогла отримати право претендувати на вступ в НАТО", - сказав Байден.

Він зазначив, що відмовився від вимог президента росії путіна перед війною про зобов’язання не приймати Україну в НАТО, оскільки Альянс проводить «політику відкритих дверей».

"Але я вважаю, що передчасно говорити про те, щоб закликати до голосування (щодо членства України в НАТО – ред.). Знаєте, зараз є інші вимоги, яким потрібно відповідати, включаючи демократизацію та деякі інші з них", — сказав Байден.

Старший директор Ради нацбезпеки Білого дому з питань Європи Аманда Слоат заявила, що Сполучені Штати дотримуються позиції, що Україна має відповідати всім стандартам НАТО перед набуттям членства, та націлені на продовження взаємодії з українською стороною, щоб вона могла виконати всі необхідні для цього реформи.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 438 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]