Чт, 2024-05-09, 09:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:20
Біблію в сучасному перекладі українською мовою презентували у Києві
Інші останні Релігійні новини

Здійснення сучасного перекладу Біблії українською мовою було одним з основних завдань Українського Біблійного Товариства від моменту його заснування.

Днями у Національному заповіднику "Софія Київська" відбулася презентація нового видання Біблії у сучасному перекладі українською мовою. Про це повідомляється на сторінці Міністерства культури та інформаційної політики України.

Видання стало результатом багаторічної праці колективу перекладачів, редакторів, мовознавців, українських та іноземних вчених-біблеїстів.

"Презентація нового видання Біблії зрозумілою для сучасних українців мовою є особливим моментом для християн та всіх людей, які цікавляться духовністю, літературою та культурною спадщиною України", — зауважують представники перекладацького колективу.

У заході взяли участь очільники церков православного, католицького та протестантського спрямування та інші гості.

Українське Біблійне Товариство — міжконфесійна християнська організація, метою якої є переклад, друкування та розповсюдження Біблії українською мовою й мовами нацменшин, що проживають на території нашої держави. До складу Товариства входять 21 провідна українська церква православного, католицького та протестантського віросповідання і Відділення релігієзнавства Інституту філософії ім. Г. Сковороди НАН України.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Релігійні новини | Переглядів: 439 | Додав: admin | Теги: переклад, Біблія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]