Пт, 2024-03-29, 13:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:27
Бойовики обстріляли з протитанкових гранатометів Піски й Водяне - АТО
Інші останні Надзвичайні новини

АТО: бойовики обстріляли з протитанкових гранатометів Піски й Водяне.

Російсько-терористичні підрозділи продовжують цинічно порушувати режим "тиші".

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"З початку доби ворог здійснив 17 обстрілів позицій Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

За даними штабу, на Донецькому напрямку, по захисниках Верхньоторецького противник застосував міномети калібру 82мм та великокаліберні кулемети. По опорних пунктах поблизу Авдіївки, вів вогонь з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів, а по позиціях поруч населеного пункту Піски - з протитанкових гранатометів.

"Поблизу Маріуполя, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів ворог вів вогонь по наших позиціях в районі Водяного. З кулеметів великого калібру обстрілював наших воїнів під Новогригорівкою та Чермаликом. Вогнем зі стрілецької зброї турбував захисників Новотроїцького. На Луганському напрямку, ворог з автоматичних гранатометів обстрілював опорні пункти в районі Катеринівки, а з великокаліберних кулеметів поблизу Кримського", - зазначили в прес-центрі.

Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму "тиші" і вогонь у відповідь не відкривали. Двоє військовослужбовців Збройних Сил України отримали поранення, уточнили в штабі АТО.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Надзвичайні новини | Переглядів: 813 | Додав: adminA | Теги: обстріл, АТО, бойовики, Водяне, Піски, протитанкові гранатомети | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]