Чт, 2024-09-19, 03:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів
«  Вересень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Весь Архів новин

09:32
Буданов - українські дрони можуть вражати військові об’єкти рф на відстані до 1800 км
Інші останні Новини України

Інфраструктура рф, яка працює на війну, буде зазнавати втрат. Про це повідомляє керівника Головного управління розвідки Міноборони Буданов.

Буданов привітав військовослужбовців з Днем воєнної розвідки. Він зазначив, що своїми діями розвідники довели, що Чорне море не належить росії.

Керівник ГУР також наголосив, що безпілотні системи, над розвитком яких зараз працюють фахівці, зокрема і представники Головного управління розвідки, вже дозволяють вражати військові об’єкти росії на відстані до 1800 км.

"Військові аеродроми, які є джерелом постійної загрози для мирних українських міст, здригаються від повітряних атак. Вся інфраструктура росії, що працює на війну, зазнає і буде зазнавати втрат. Адже замість захищати своє, росія обрала хибний шлях неспровокованої війни і нападу на землі суверенної держави", - додав він.

За словами Буданова, протягом року кіберфахівці ГУР провели десятки успішних операцій, отримавши цінні відомості. Фахівці змогли проникнути в бази даних ворога, знайшли слабкі місця у зв’язку.

"Підрозділи активних дій ГУР на постійній основі залучені до виконання складних бойових задач як на лінії, так і за лінією розмежування. Бійці-розвідники відбивають атаки ворога, забезпечують евакуацію поранених, звільняють оборонців і цивільних із російської неволі, повертають громадян України додому з держав, де відбуваються бойові дії", - наголосив Буданов.

Зброя українського виробництва

Варто зазначити, що Україна з початку повномасштабного вторгнення росії наростила темпи виробництва зброї. Зокрема, українські фахівці досягли успіхів у розробці дронів. В Україні були створені нові ударні літальні апарати та безпілотники-розвідники.

Крім того, українські фахівці створили морські дрони, якими захисники успішно атакують російські кораблі та інші об'єкти в морі.

Також нещодавно президент України Володимир Зеленський повідомив про створення та успішне застосування вітчизняної ракети-дрона. Вона отримала назву "Паляниця". Він наголошував, що це не остання новинка української "оборонки".

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 136 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]