Сб, 2024-04-27, 01:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:15
Це можна порівняти з траншем МВФ, - член Наглядової ради Приватбанку Сульжик про новий позов банку проти Коломойського. ВIДЕО
Інші останні Економічні новини

Це можна порівняти з траншем МВФ, - член Наглядової ради Приватбанку Сульжик про новий позов банку проти Коломойського.

Незалежний член наглядової ради "ПриватБанку" Роман Сульжик розповів про новий позов банку проти колишніх його власників - Коломойського і Боголюбова.

Як передає Цензор.НЕТ, про це він заявив в ефірі політичного ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Він зазначив: "До останнього моменту юристи вирішували, казати чи ні. Приватбанк подав новий позов до юрисдикції Кіпру проти колишніх власників Приватбанку - панів Коломойського і Боголюбова на суму 5,5 млрд доларів.

Це якраз порівняно з усім траншем МВФ. Цей позов пов'язаний з сумнівними транзакціями, які були проведені в Приватбанку в період  2013-2016 років. І цього разу вони не єдині.

Тому що в судах про які ми говорили - в Лондоні, США ми судимося тільки з колишніми власниками, зараз до них приєднається один з колишніх членів правління. Також дві компанії на Кіпрі - PrimeCap Limited і DuxtonLimited, які також належать панам Коломойському, і вони пов'язані з власниками цих компаній. І, я хочу сказати, що вже зараз державний Приват веде чотири найбільших розгляди в судах Англії, Америки, Ізраїлю, зараз Кіпру".

Відповідаючи на питання "чому на Кіпрі?", Сульжик заявив: "Ми вважаємо, що сумнівні операції відбувалися там. Це було виведення грошей з банку.

Як повідомляв Цензор.НЕТ раніше Приватбанк подав новий позов на $5,5 млрд на Кіпрі проти ексвласників Боголюбова, Коломойського.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 752 | Додав: adminA | Теги: член Наглядової ради Приватбанку Су, транш МВФ, позов проти Коломойського | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]