Пт, 2024-04-19, 11:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:46
Це - війна в Європі, - президент Естонії про атаку росіян на Азові
Інші останні Новини Європейського Союзу

Президент Естонії про атаку росіян на Азові: це - війна в Європі

Президент Естонії Керсті Кальюлайд закликала міжнародне співтовариство визнати війною в Європі захоплення росіянами українських кораблів в Азовському морі.

Про це вона написала у серії повідомлень у Twitter.

"У неділю Росія атакувала українські військові кораблі в Азовському морі. Ми повинні використовувати правильні терміни: це - війна в Європі. Український народ вже вступив у війну з 2014 року, а Кримський півострів все ще знаходиться під окупацією", - написала Кальюлайд, додавши хештег #WarInEurope (Війна в Європі).

Вона закликала міжнародне співтовариство та лідерів демократичного світу приєднатись до цієї заяви, щоб чітко, колективно і негайно засудити російську агресію і вимагати її припинення.

"Мовчазне підтвердження означає де-факто визнання окупації Кримського півострова. Міжнародне співтовариство, засноване на цінностях, не може дозволити собі прийняти таку позицію. Війна в Європі не буде і не може бути прийнята як звичайна справа", - зазначила президент.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: Азов, атака росіян, Президент Естонії, війна в Європі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]