Пт, 2024-04-26, 02:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:06
Чеченський батальйон - Північний Кавказ може відтягнути на себе увагу російських військ
Інші останні Політичні новини

Там заявили, що Україна могла б визнати незалежність Чечні для мотивації народу.

Відтягнути на себе частину російських військ може лише Північний Кавказ, зокрема Чечня. Україна може підштовхнути народ до опору, визнавши незалежність регіону.

Про це заявив прес-секретар чеченського батальйону імені Шейха Мансура Іслам Белокієв.

"Є народи на території рф, які б хотіли незалежності - це Північний Кавказ. Це Ахіллесова п'ята росії. Найбільше, хто хоче незалежності - це ті, хто відчув на собі війну. Це чеченці, дагестанці, інгуші. Сьогодні потрібно з ними працювати - це історичний шанс, щоб від'єднатися та боротися за незалежність. Потрібна інформаційна підтримка, підтримка Заходу, в тому числі й України. Треба підіймати архіви, показувати людям, що їх завжди пригнічували", - пояснив він.

Белокієв вважає, що відсутність такої роботи - це колосальна помилка, адже пригнічені народи не довіряють росії.

"Північний Кавказ - це та територія, яка найбільше чинить опір російській пропаганді. Більшість не вірять, тому що говорить рф. Чеченці, дагестанці, інгуші в більшості своїй не вірять. Ми саме для цього і працюємо, щоб показати їм всю правду. Треба ще працювати з ними", - зазначив прес-секретар батальйону.

На його думку, визнання Ічкерії життєво важливе для України.

"Лежить цей законопроект десь про визнання Ічкерії, і ніхто його не розглядає. Це життєво важливо для самих українців. Ніхто в росії не здатен відтягнути на себе частину російських військ, окрім Північного Кавказу, і зокрема Чечні, але її чомусь не визнають", - підсумував Белокієв.

Нагадаємо, дещо раніше експерт заявив, що рамзан кадиров хоче зрадити путіна й відокремити Чечню від рф.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 465 | Додав: adminA | Теги: Північний Кавказ, чеченський батальйон | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]