Чт, 2024-04-25, 23:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:12
Через безвітряну погоду киян попередили про загазованість повітря
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Киян попередили про загазованість повітря через безвітряну погоду

У найближчі дні у Києві спостерігатиметься загазованість повітря, пов’язана з погодними умовами, що сприяють накопиченню забруднюючих речовин на поверхні землі.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій у себе на сайті.

"Станом на 7 ранку 6 квітня у м. Києві спостерігається область високого тиску з антициклонічним характером погоди, що характеризується слабким вітром, підвищенням температури в приземному шарі. Така ситуація перешкоджає перемішуванню атмосферних шарів повітря та спричиняє накопиченню забруднюючих речовин на поверхні землі. Як правило, в другій половині дня ситуація стабілізується. Дана ситуація буде повторюватися у найближчі кілька днів", - уточнює ДСНС.

Радіаційний фон по Києву та Київській області у межах норми та не перевищує природних фонових значень (м. Київ - 0,014 мР/год, Київська область - в межах 0,012 мР/год. Максимально допустимий природний фон 0,05 мР/год).

Рятувальники продовжують боротися з пожежею у Зоні відчуження, зазначає ДСНС.

До гасіння пожежі на площі близько 20 га у Котовському лісництві між с. Володимирівка та с. Жовтневе залучені 124 пожежники та 28 одиниць техніки, у тому числі літаки.

Займання на площі близько 5 га поблизу с. Рагівка ліквідують 14 рятувальників та чотири одиниці техніки.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 783 | Додав: adminA | Теги: безвітряна погода, кияни, загазованість повітря | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]