Сб, 2024-04-27, 05:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:03
Через затягування конкурсу на очільника САП США звернулись до України
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Американське посольство в Києві закликало Україну якнайшвидше обрати керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Відомство вимагає не блокувати роботу органу.

Про це повідомили у твіттері посольства США в Україні

Дипустанова наголосила на важливості повернутися до роботи з обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Процес затягують вже дуже довго.

“США закликають членів комісії з обрання керівництва САП повернутися до роботи, поважати власні процедури та ухвалити правильне рішення. Не дозволяйте корумпованим зовнішнім силам блокувати роботу, яку вам довірили”, – наголосили у відомстві.

Призначити голову САП не можуть вже понад рік. Все тому, що комісія, яка й має обрати нового керівника, затягує процес. Посадовці просто не приходять на засідання.

Востаннє комісія збиралася 24 грудня. Тоді для обрання нового керівника не вистачило голосів. Пояснили це тим, що нібито потрібно уточнити низку питань з Офісом генпрокурора. Наразі не відомо коли відбудеться наступне засідання.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 540 | Додав: adminA | Теги: очільник САП, США, Конкурс, затягування, україна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]