Чт, 2024-04-25, 12:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:22
"Червону" картку молодь показала Януковичу
Інші останні Політичні новини

Біля адміністрації президента на вулиці Банковій пройшов мітинг, приурочений дворіччю інавгурації Віктора Януковича.

Молоді активісти партій ВО "Свобода", "Батьківщина", "УДАР", "Фронт Змін" та "Народний рух" тримали червоні картки, які символізують недовіру президенту, повідомляє Gazeta.ua.

Також вони тримали плакати: "Будую Межигір'я замість доступного житла для молоді", "Тотальна українофобія замість розвитку освіти", "Фінансую "тушок" замість підвищення стипендій".

Мітингувальники також скандували: "Януковичу - ганьба" та "Юлі – волю".

Згодом мітингувальники почали кричати "Ганьба" і кидати на підлогу червоні картки зі словами: "Тренера у відставку", маючи на увазі президента.

Як наголосили учасники акції, за час свого правління Янукович не виконав жодну передвиборчу обіцянку перед молоддю. Зокрема, це доступне житло, 75% бюджетних місць у вишах та обіцяне підвищення стипендій.

Натомість, наголосили молоді активісти, відбулося, зокрема, збільшення призову в армію, та прихід до влади "українофоба", міністра освіти України Дмитра Табачника. Серед інших вимог молодих активістів - щорічне зменшення вартості іпотечних кредитів для молоді, збільшення фінансування будівництва, зміна умов кредитування житла для родин, подолання корупції та інше.

Студенти пояснили, що прийшли до президента саме 27 лютого, а не 25 лютого, коли виповнилося рівно 2 роки з дня інавгурації Януковича, бо субота була не робочим днем.

Наразі акцію завершено. Загалом вона зібрала близько 60 активістів. Організатори пообіцяли, що подібні акції пройдуть всією Україною.

Нагадаємо, п'ятьох активістів з "Чорного комітету" та КУПРу затримали на Майдані Незалежності за р озповсюдження презервативів із зображенням Януковича. За словами активістів, акція присвячена другій річниці президента.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1152 | Додав: adminA | Теги: Червону картку молодь показала Янук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]