Чт, 2024-04-18, 19:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:40
Число розглянутих комітетом правок вражає - проект закону про банківську діяльність
Інші останні Політичні новини

Проект закону про банківську діяльність: число розглянутих комітетом правок вражає

Комітет Верховної ради з питань фінансів у понеділок, 27 квітня, планує завершити розгляд правок, внесених у законопроєкт “Про банківську діяльність”. Його прийняття — необхідна умова для кредитування України Міжнародним валютним фондом. Про це повідомив перший заступник голови комітету Ярослав Железняк у Facebook.

За словами Железняка, станом на сьогодні фінансовий комітет пройшов 15 630 правок до законопроєкту, що складає 94% від загальної кількості. Розгляд правок продовжиться у понеділок о 10-й ранку.

"Виглядає так, що це буде фінальне засідання з цього питання", - додав він. Зазначається, що є також блок правок, до яких комітет ще повернеться в кінці розгляду.

Раніше прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час інтерв'ю з журналістами розповів про регрес взаємин України з міжнародними партнерами в разі припинення співпраці з Міжнародним валютним фондом. Шмигаль назвав цей закон таким, який в Україні в разі неухвалення встановить бар'єр між країною і МВФ.

Також ASPI news повідомляло, що пандемія коронавірусу різко змінила світові тенденції щодо рівня життя населення. Якщо кілька місяців тому передбачалося його зростання у 160 країнах, то сьогодні у 170 країнах світу Міжнародний валютний фонд прогнозує значний економічний спад.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 692 | Додав: adminA | Теги: проект закону про банківську діяльн, комітет, правки | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]