Сб, 2024-04-20, 08:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:20
"Чистий четвер без брудної влади" львівська опозиція влаштувала Януковичу
Інші останні Політичні новини

Представники Комітету опору диктатурі (КОД) проводять в центрі Львова акцію "Чистий четвер без брудної влади".

На площі по периметру вишикувалися близько 500 представників політичних партій, що входять до КОД. Вони тримають у руках партійні прапори, у частини з них на грудях таблички "Ні репресіям!", передає "Інтерфакс-Україна".

Також кілька десятків осіб - представників ВО "Свобода" - мовчки стоять біля постаменту пам'ятника Тарасу Шевченку, з медичними масками на обличчя. Як повідомили представники "Свободи", у них безмовна акція.

Жодних інцидентів під час проведення акції не було, громадський порядок охороняє незначна кількість співробітників правоохоронних органів.

Представники комітету кажуть про те, що пікетуватимуть будівлю палацу Потоцьких, де президент України має намір провести нараду з приводу підготовки України до подачі заявки на участь у зимовій Олімпіаді 2022 року, а також зустріч з інтелігенцією Львова.

Зауважимо, що у Львові зазвичай дуже різко зустрічають президента країни. Так, 25 лютого понад сім тисяч осіб, включаючи дві тисячі членів ВО "Свобода", провели у Львові мітинг і акцію протесту, присвячену річниці президентства Віктора Януковича.

Крім того, до другої річниці президентства Віктора Януковича на центральному бульварі Тернополя відкрили виставку "Політичний дурдом в Україні". На восьми стендах активісти організації "Українська народна молодь" зібрали найбільші, на їхню думку, провали політики президента. Разом з тим, активісти молодіжної організації "Сокіл" зібрали в Тернополі близько 500 гривень, аби купити йому квиток до Магадана.

28 жовтня 2011 року біля центрального входу до Львівського автобусного заводу близько 300 прихильників опозиційних сил також провели акцію протесту проти діяльності Януковича.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1113 | Додав: adminA | Теги: Януковичу, Чистий четвер без брудної влади льв | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]