Ср, 2024-10-23, 22:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:22
Дерипаска кинув виклик путіну - бунт російських олігархів
Інші останні Новини російської федерації

Засновник Русала мільярдер Олег Дерипаска, який днями висловився про війну в Україні, кинув виклик російському диктатору володимиру путіну. Про це заявив філософ та ідеолог “руського міра” олександр дугін.

The Moscow Times пише, що, за словами дугіна, «Захід від початку розраховував на бунт російських олігархів», але досі цього не відбувалося. «Частина олігархів стала на бік путіна. Хтось вичікує. І ось перший випадок прямого викиду рукавички на адресу путіна робить Дерипаска, відкрито називаючи війну «божевіллям».

Ідеолог «руського міра» вважає, що «в критично важкій ситуації для країни», такий вислів можна вважати «оголошенням ще одного фронту» та «допомогою» ЗСУ. «Раніше позиції Дерипаски щодо СВО були не однозначними. Тепер він визначився. Він на тому боці. Це удар у спину», – заявив дугін.

Напередодні в інтерв’ю японському виданню Nikkei Asia Дерипаска назвав війну в Україні «божевіллям». Він розкритикував шалені витрати росії на оборону, закликавши до «негайного беззастережного припинення вогню». У Токіо російський мільярдер прибув як представник рф на форум Ділової ради Азіатсько-Тихоокеанського економічного співробітництва (АТЕС).

Олег Дерипаска ще у квітні 2022 року називав війну в Україні «божевіллям». Бізнесмена просили із кремля перестати критикувати війну, писала наприкінці 2022-го Financial Times.

У тому ж році компанія Дерипаски в результаті судових процесів втратила яхтовий порт і готельний комплекс «Імеретинський» у Сочі, на які він витратив $1 млрд.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини російської федерації | Переглядів: 277 | Додав: adminA | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]