Ср, 2024-04-24, 03:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:50
Державний портал пошуку неповнолітніх "Діти війни" в Україні офіційно запрацював
Інші останні Новини України

В Україні запрацював державний портал пошуку неповнолітніх «Діти війни», створений за дорученням глави держави за сприяння Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій, Національного інформаційного бюро, Офісу генерального прокурора, Офісу омбудсмена та Національної поліції.

Про це повідомила уповноважений президента України з прав дитини та дитячої реабілітації Дар'я Герасимчук.

"Інформаційна платформа «Діти війни» допомагатиме правоохоронним органам збирати інформацію про дітей, які постраждали під час війни… Це місце, де ви можете повідомити про зниклу дитину, про злочини проти дітей, якщо ви знайшли дитину, якщо вам відомо про факт депортації, про примусову зміну громадянства, про усиновлення".

Портал регулярно оновлюється правоохоронними органами та Національним інформаційним бюро і передбачає функцію зворотного зв'язку.

Раніше ЗМІ писали, що в Україні останнім часом новонародженим стали давати імена, пов’язані з новими видами зброї, якою ЗСУ успішно знищують російських окупантів.

Також нагадаємо, що від початку повномасштабного вторгнення росії постраждала понад 1051 українська дитина. Кількість жертв сягнула 358, а поранених – 693.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 391 | Додав: adminA | Теги: «Діти війни», україна, портал пошуку неповнолітніх | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]