Пт, 2024-04-19, 04:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:31
Для Девіда Бекхема є робота у Франції: залишилося обрати клуб
Інші останні Новини Європейського Союзу

Футбольний клуб "Монако", який належить російському бізнесмену Дмитру Риболовлєву, запропонував піврічний контракт колишньому півзахиснику збірної Англії 37-річному Девіду Бекхему, повідомляє L'Equipe. Слід зазначити, що після завершення контракту з американцями, Бекхему якраз потрібна нова робота.

Адже знаменитий футболіст, який залишив американський клуб "Лос-Анджелес Гелаксі", заявив, що поки ще не готовий завершити спортивну кар'єру. Він знаходить свою спортивну форму "дуже хорошою" і готовий підтримувати її ще протягом двох років. При цьому сім'я гравця не проти переїхати до Франції.

Однак у "Монако" там є солідні конкуренти. Контракт на півроку пропонує Девіду і клуб "Парі-Сен-Жермен", який підтримують щедрими Катарськими інвесторами. Саме з ними треба буде поборотися росіянину Риболовлєву за згасаючу зірку світового футболу.

В кінці минулого року ПСЖ вже намагався придбати колишнього капітана "Манчестер Юнайтед". Повідомлялося навіть, що паризькі ріелтори підбирають житло для нього і його сім'ї. Однак трансфер так і не відбувся.

Про своє остаточне рішення ветеран оголосить до кінця року. Клубу, який запропонує Бекхему найбільш привабливий контракт, він дістанеться безкоштовно.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини Європейського Союзу | Переглядів: 1307 | Додав: nowyny | Теги: робота | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]