Пт, 2024-04-26, 19:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

08:59
Для трьох областей затверджено плани децентралізації, – Шмигаль
Інші останні Новини з регіонів України

Затверджено плани децентралізації для трьох областей, – Шмигаль

Кабінет міністрів України затвердив перспективні плани об'єднання громад для Харківської, Миколаївської та Житомирської областей. Про це у своєму Telegram-каналі написав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

«Уряд продовжує реформу децентралізації. Кабінет міністрів затвердив перспективні плани для Харківської, Миколаївської та Житомирської областей», – написав Денис Шмигаль.

Він зазначив, що для нього реформа децентралізації влади залишається одним із ключових елементів розбудови країни. Вже провели багато перемовин з органами місцевого самоврядування, народними депутатами, експертами та суспільством.

Перспективні плани стануть основою адміністративно-територіального устрою базового рівня. Мета уряду – створення спроможних громад, що матимуть якісні сервісні послуги, зокрема у сфері освіти, культури, охорони здоров’я, соціального захисту, житлово-комунального господарства, – додав Денис Шмигаль.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 839 | Додав: adminA | Теги: три області, Шмигаль, плани децентралізації | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]