Пт, 2024-03-29, 15:18
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:07
Для відновлення інфраструктури Данія надасть Україні 35 екскаваторів
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

данія екскаватор Данія запропонувала надати Україні 35 екскаваторів через механізм цивільного захисту ЄС для відновлення зруйнованої війною інфраструктури. Про це повідомили у Європейській комісії.

"Зруйнованій війною Україні потрібні екскаватори, щоб допомогти відновити пошкоджену та критично важливу інфраструктуру по всій країні. Данія запропонувала Україні 35 одиниць важкої техніки через механізм цивільного захисту ЄС", - йдеться у повідомленні Єврокомісії у Twitter.

Повідомляється, що перші машини вже прибули через хаб ЄС в Польщі.

У липні Європейський інвестиційний банк (ЄІБ) виділив Україні 1,59 мільярда євро фінансової допомоги для відновлення найважливішої пошкодженої інфраструктури та важливих проєктів, спрямовані на задоволення нагальних потреб українців.

Крім того, за словами прем’єра України Дениса Шмигаля, за підсумками конференції щодо реформ та відбудови України у швейцарському Лугано вдалося залучити майже 2 млрд доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 411 | Додав: admin | Теги: екскаватор, україна, інфраструктура, Данія, відновлення | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]