Пт, 2024-03-29, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

14:51
До Брюсселя на конференцію "Відносини України - ЄС Хорошковський летить
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

Перший віце-прем'єр України Валерій Хорошковський має намір взяти участь у політичному діалозі "Відносини Україна - ЄС: шлях попереду", який відбудеться в понеділок у Брюсселі, передає "Інтерфакс-Україна".

"Валерій Іванович сьогодні вилітає до Брюсселя, де візьме участь у цій конференції", - повідомило інформоване джерело в уряді, уточнивши при цьому, що Хорошковський повернеться до Києва ввечері цього ж дня.

Про інші зустрічі першого віце-прем'єра в Брюсселі наразі нічого не відомо.

Окрім Хорошковського українську сторону на політичному діалозі представлять секретар РНБО Андрій Клюєв і глава ради Національного банку України Петро Порошенко.

Це витікає зі списку учасників. Тільки один із заявлених раніше учасників - лідер партії "Фронт Змін" Арсеній Яценюк не прийме участь в цьому заході.

З європейського боку склад поповнився міністром закордонних справ Литви Аудронісом Ажюбалісом.

У списку як і раніше фігурують комісар Європейської комісії з питань розширення і політики сусідства Штефан Фюле і міністр закордонних справ Швеції Карл Більдт.

Зазначимо, що питання європейської інтеграції будуть серед основних обов’язків, які виконуватиме перший віце-прем'єр Валерій Хорошковський. На цьому наголосив прем’єр Микола Азаров, представляючи членам Кабінету міністрів новопризначеного першого віце-прем’єра.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 1131 | Додав: adminA | Теги: Відносини України - ЄС Хорошковськи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]