Чт, 2024-03-28, 14:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:32
До перемовин щодо єдиного опозиційного кандидата у президенти Тягнибок готовий
Інші останні Політичні новини
ВО "Свобода" готове до проведення переговорів з партією "Батьківщина" про можливість висунення єдиного кандидата на президентських виборах.

Про це повідомив лідер партії Олег Тягнибок по закінченню з'їзду ВО "Свобода" у суботу, 8 грудня, у Києві, передає Інтерфакс-Україна.

"Ми поважаємо рішення "Батьківщини", і, враховуючи наші дружні і партнерські відносини, сподіваємося, що з нами будуть проведені консультації. Поки таких консультацій не було", - сказав він.

Тягнибок не виключає висунення опозиційними партіями єдиного кандидата, але вважає розгляд даного питання передчасним.

Відповідаючи на питання про те, що він буде робити, якщо не вдасться домовитися з іншими опозиційними силами, Тягнибок віджартувався: "А якщо 21 грудня буде кінець світу?".

7 грудня глава ради Об'єднаної опозиції "Батьківщина", народний депутат Арсеній Яценюк заявив, що на його переконання, екс-прем'єр Юлія Тимошенко, яка відбуває кримінальне покарання, зможе балотуватися на президентських виборах у 2015 році, і "Батьківщина" обговорює питання створення єдиної партії.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 993 | Додав: adminA | Теги: Президенти, єдиного опозиційного кандидата, Тягнибок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]