Чт, 2024-04-18, 23:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:52
До середини 2022 року G20 хочуть вакцинувати 70% населення світу
Інші останні Новини світу

Також на саміті вирішили, що з 2023 року всі великі корпорації країн Великої двадцятки повинні платити мінімальний податок

Лідери країн Великої двадцятки (G20) прийняли на саміті в Римі ряд рішень, які спрямовані на боротьбу з коронавірусом. Зокрема, вирішено продовжити списання боргів для бідних країн, а також передати їм велику кількість вакцин проти коронавірусу. Також великі корпорації будуть платити мінімальний податок.

Так, згідно з підписаними угодами, з 2023 року всі великі корпорації країн Великої двадцятки повинні платити мінімальний податок у розмірі 15% незалежно від того, де вони ведуть свою діяльність. Такий захід спрямований на недопущення приховування корпораціями доходу в офшорах.

«Це більше, ніж просто податкова угода – це дипломатія, що змінює нашу глобальну економіку і допомагає нашим народам» - заявив президент США Джозеф Байден.

Також світові лідери вирішили й далі списувати борги бідним країнам. Крім цього, прийнято рішення вакцинувати 70% світового населення від коронавірусу до середини 2022 року - для цього країни двадцятки передадуть іншим державам багато вакцин від коронавірусу.

Нагадаємо, що в Україні за минулу добу 29 жовтня зробили 317209 щеплень від коронавірусу. Це новий рекорд за весь час прищеплювальної кампанії.

Президент України напередодні закликав українців «включити» мозок, не вірити «страшилкам в Інтернеті» і зробити щеплення від коронавірусу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 551 | Додав: adminA | Теги: g20, вакцинація, 70% населення світу, 2022 р | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]