Ср, 2024-10-23, 16:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

00:35
Допомогти Україні із захистом енергосистеми закликав Захід Зеленський
Інші останні Економічні новини

Президент Володимир Зеленський закликав Захід підтримати Україну із збільшенням можливостей на імпорт електроенергії та обладнанням й ресурсами для захисту енергосистеми. Про це він повідомив під час засідання Європейської ради.

"Енергетика - одна з основ нормального життя людини. Ми робимо все можливе, щоб відновити виробництво електроенергії та захистити його. І нам потрібне значне збільшення імпорту електроенергії з ЄС, а також підтримка обладнанням та іншими ресурсами для захисту й відновлення нашої енергосистеми", - сказав Зеленський.

Він наголосив, що путін веде повномасштабну війну проти нашого енергетичного сектору.

"Наш обов'язок - не дати росії створити прецедент зі знищення енергетики цілої нації. Якщо росії це вдасться, це стане частиною військових доктрин по всьому світу", - підкреслив президент.

Нагадаємо, за оцінкою Київської школи економіки, збитки та втрати в енергетиці внаслідок вторгнення рф перевищують 56 млрд доларів.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 310 | Додав: admin | Теги: захід, Допомога, енергосистема, україна, Зеленський | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]