Ср, 2024-04-24, 19:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:26
Допоможе відремонтувати морські порти України Велика Британія
Інші останні Економічні новини

Сполучене Королівство надасть Україні обладнання та інженерну експертизу для ремонту інфраструктури, а також 120 контейнерів для транспортування зерна.

Міністри інфраструктури обох країн підписали Спільний план дій щодо допомоги у відновленні транспортної мережі України. Про це повідомили у Міністерстві інфраструктури України.

Департамент транспорту Великої Британії пропонує Україні кошти, інженерну експертизу та транспортні засоби, щоб відновити інфраструктуру, пошкоджену внаслідок війни.

Зокрема, в рамках угоди Велика Британія придбає обладнання для відновлення критично важливих маршрутів експорту зерна. Крім того, британські партнери запропонують план з реконструкції портової інфраструктури.

Міністр транспорту Великої Британії також розповів про пакет підтримки «Укрзалізниці» обсягом 10 млн фунтів стерлінгів, який раніше анонсував прем’єр-міністр країни на саміті G7. В рамках цього пакету придбають обладнання для ремонту мостів і облаштування тунелів, та понад 120 контейнерів для транспортування зерна.

Оскільки Україна є одним із найбільших експортерів зерна у світі, ці життєво важливі заходи допоможуть її економіці відновитися та зменшать тиск на світові ціни на продовольство.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 419 | Додав: adminA | Теги: морські порти України, ремонт, Велика Британія | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]