Чт, 2024-03-28, 18:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:01
Емоційно прокоментувала заяву Amnesty International посол Британії у Києві
Інші останні Новини України

Amnesty International опублікувала матеріал, в якому повідомила, що Україна нібито розміщує військові бази в лікарнях і школах.

На шостому місяці повномасштабного російського вторгнення мирним українцям загрожують лише російські ракети та окупанти-мародери.

Таку заяву зробила посол Великобританії в Києві Мелінда Сіммонс в Twitter.

Заява була зроблена на тлі скандального матеріалу правозахисної організації Amnesty International про те, що українські військові нібито обладнують військові бази в школах і госпіталях, чим ставлять під небезпеку мирне населення.

"Єдине, що загрожує українським мирним жителям - російські ракети, зброя і мародерство російських військ. Крапка", - написала вона.

Посол підкреслила, що якби росія припинила вторгнення в Україну, то небезпеки для цивільних не було б.

Війна в Україні та Amnesty International

4 серпня 2022 року стало відомо про те, що Amnesty International опублікувала матеріал, в якому повідомила, що Україна нібито розміщує військові бази в лікарнях і школах, чим наражає на небезпеку життя людей. В організації заявили, що "це порушує закони війни, але жодним чином не виправдовує невибіркові атаки росії".

Радник керівника офісу президента Михайло Подоляк прокоментував заяву Amnesty International.

У коментарі журналістам Подоляк повідомив, що будь-які заяви про порушення з боку української армії носять характер інформаційної операції з дискредитації Збройних сил України та підриву поставок озброєння з боку західних партнерів.

Резніков жорстко відреагував на скандальну заяву Amnesty International.

Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Дмитро Лубінець вважає, що звіт Amnesty International є маніпулятивним і таким, що дає більшу перевагу діям країни-агресора та її пропагандистам.

Зеленський засудив Amnesty International за спробу амністувати росію.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини України | Переглядів: 408 | Додав: adminA | Теги: Київ, посол Британії, заява Amnesty International | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]