Пт, 2024-04-19, 01:33
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

13:30
Мадонну визнали найвидатнішою виконавицею за останні 20 років серед ста інших претенденток
Інші останні Новини світу

За результатами проведеного каналом VH1 опитування, Мадонна була визнана найвидатнішою жінкою в сфері музики, повідомляє Lenta.ru.

У список входили лише виконавиці, які записували альбоми та виступали в 1990-і, 2000-і та 2010-і роки. За цей період Мадонна встигла випустити сім студійних платівок: "Erotica", "Bedtime Stories", "Ray of Light", "Music", "American Life", "Confessions on a Dance Floor" і "Hard Candy".

Наразі Мадонна готує до виходу свій черговий (вже 12-й за рахунком) студійний альбом. Платівка буде називатися "MDNA" і надійде в продаж у березні 2012 року. Першим синглом з альбому стала композиція "Gimme All Your Luvin". Її офіційна версія була представлена ​​слухачам на початку лютого 2012 року.

Повний список найвидатніших жінок в музиці, складений VH1, нараховує 100 імен. Перші десять рядків посіли наступні виконавиці:

1. Мадонна

2. Мерайя Кері

3. Бейонсе

4. Леді Гага

5. Адель

6. Уїтні Хьюстон

7. Джанет Джексон

8. Крістіна Агілера

9. Мері Джей Блайдж

10. Пінк

Нагадаємо, у Великобританії поп-співачку Мадонну визнали найпопулярнішою артисткою останніх десяти років. Американської виконавиці вдалося обійти в рейтингу, складеному британською музичною компанією PPL, навіть The Beatles, які посіли друге місце в топ-10.




Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1137 | Додав: adminA | Теги: Мадонну визнали найвидатнішою викон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]