Чт, 2024-03-28, 22:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

10:04
Фехтувальниця Харлан завоювала першу бронзу на Олімпіаді. ВІДЕО
Інші останні Спортивні новини

Українська фехтувальниця Ольга Харлан стала бронзовою призеркою Олімпіади-2016 в Ріо-де-Жанейро. У поєдинку за бронзові медалі на змаганнях серед шаблісток вона обіграла француженку Манон Брюне з рахунком 15:10, пише УНІАН.

Під час зустрічі українка вела в рахунку 9:4, але суперниці вдалося його зрівняти. Проте в кінцівці протистояння Харлан знову була швидша, спритніша та точніша, аніж її опонентка.

Як повідомлялося, в 1/16 фіналу Харлан виявилася сильнішою за мексиканку Урулу Гонсалез Гарате (15:8), в 1/8 вона впоралася з іншою українкою Аліною Комащук (15:8), а 1/4 фіналу уродженка Миколаєва обіграла італійку Лорету Гульоту (15:4). Однак у півфіналі 25-річна українка поступилася представниці РФ Єлєні Єгорян.

Зазначимо, що це друга бронзова медаль Харлан на Олімпіаді. На Іграх у Лондоні чотири роки тому в змаганнях шаблісток вона домоглася аналогічного результату.

Як повідомлялося, 8 серпня український стрілець Сергій Куліш здобув для України першу медаль на Олімпіаді в Ріо.

Українські гімнасти посіли останнє місце в фіналі командного багатоборства

Збірна України зі спортивної гімнастики посіла останнє восьме місце у фіналі командного багатоборства на Олімпіаді-2016 в Ріо-де-Жанейро. Результат українців зумовила відсутність у складі команди одного з п'ятірки гімнастів Максима Семянківа. Він не зміг взяти участь у жодній з чотирьох вправ, де був заявлений.

Як повідомили в ефірі телеканалу "UA:Перший", Семянків отримав травму зап'ястя. В результаті, Україна набрала на змаганні 202,078 очки, відставши від сьомого місця на 59 очок і від першого - на 72 очки.

Золоту медаль у багатоборстві виборола збірна Японії. Срібло - у Росії, бронза - у Китаю.

Раніше збірна Україна змогла пробитися у фінал командного багатоборства, посівши у кваліфікації змагань сьоме місце.

Українці посіли шосте місце у змаганнях зі стрибків у воду

Українці Максим Долгов і Олександр Горшковозов посіли шосте місце у фіналі олімпійських змагань з синхронних стрибків у воду з десятиметрового трампліну. За підсумками шести раундів змагань вони набрали 421,98 очки.

В активі чемпіонів, якими стали китайці Юе Лінь та Айзен Чень, 496,98 очки. Срібло у цій дисципліні завоювали американські стрибуни у воду, а бронзу - представники Великобританії.

Це єдине змагання, в якому беруть участь на Олімпіаді Долгов і Горшковозов. Таким чином, незабаром вони залишать Ріо-де-Жанейро і повернуться в Україну.

Марченко вилетіла зі змагань зі стрільби з лука

Українка Вероніка Марченко залишила олімпійські змагання зі стрільби з лука в Ріо-де-Жанейро на стадії 1/16 фіналу. У поєдинку цього етапу вона з рахунком 2:6 поступилася триразовій олімпійській чемпіонці Кі Бо Бе з Південної Кореї. Раніше Марченко в поєдинку 1/32 фіналу перемогла естонку Лауру Нурмсалу, зустріч завершилася з рахунком 6:0.

Раніше змагання зі стрільби з лука серед чоловіків залишив олімпійський чемпіон Пекіна-2008 Віктор Рубан.

Українець Коу не побореться за медалі в настільному тенісі

Українець Коу Лей залишив олімпійські змагання з настільного тенісу в Ріо-де-Жанейро на стадії 4-го раунду. У матчі цього етапу він з рахунком 0:4 за геймами поступився португальцю Маркушу Фрейтасу. Раніше Коу подолав два етапи в олімпійському турнірі. У другому раунді він обіграв єгиптянина Омара Ассара, а в третьому - француза Сімона Гаузі.

Раніше турнір з настільного тенісу українка покинула Тетяна Біленко.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Спортивні новини | Переглядів: 829 | Додав: adminA | Теги: фехтувальниця Харлан, перша бронза, олімпіада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]