Чт, 2024-03-28, 15:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

17:08
FEMEN оголилися на дзвіниці Софії Київської. ВІДЕО
Інші останні Столичні новини - новини Києва

Сьогодні 5 активісток FEMEN добровільно "ув'язнили" себе на дзвіниці Святої Софії Київської. Зокрема, дівчата вдарили в усі дзвони і розгорнули 7-метровий плакат з написом "СТОП".

"Тривожний набат оповістив вічне місто про бандитську змову церкви і держави, мета якої накласти казенний контроль на священний жіночий дар дітонародження. Це знайшло своє вираження в законопроекті №10170 про позбавлення жінок права на переривання вагітності", - йдеться в повідомленні прес-служби жіночого руху.

"Таким чином, Верховній Раді України, що складається з учорашніх бригадних молотобійців і наперсточників належить розпорядитися долею українських жінок, законодавчо примусивши їх плодитися і розмножуватися", - зазначили в FEMEN. Охоронці музею, розрізавши болгаркою ланцюги, що закривають вхід на дзвіницю, впустили міліцію всередину. Чотирьох учасниць акції FEMEN затримано правоохоронними органами і вони зараз перебувають у Шевченківському районному відділенні міліції Києва.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Столичні новини - новини Києва | Переглядів: 1105 | Додав: admin | Теги: дзвіниця Софія Київська, FEMEN | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]