Нд, 2024-04-28, 16:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

12:20
Фінансовий моніторинг: що варто знати
Інші останні Економічні новини

Фінансовий моніторинг: що варто знати

фінансовий моніторинг В Україні влітку посилили державний фінансовий моніторинг, запровадивши більш жорсткі заходи щодо операцій з контролю за обігом коштів. Подібні новини рясніли у стрічках всіх інформаційних агентств країни, а тому багатьох цікавить, що ж таке фінансовий моніторинг і кого він зачіпає. Якщо ви в числі таких людей, тоді радимо перейти за посиланням https://youcontrol.com.ua/articles/pro-finansovyy-monitorynh-za-5-khvylyn-video/ та вивчити корисну та пізнавальну інформацію наших колег з інтернет-ресурсу YouControl, які більш детально розібралися в цьому питанні. Ми ж в нашій сьогоднішній статті зупинимося на важливих нюанс, про які необхідно знати кожному.

Державний фінансовий моніторинг: головні нюанси

Слід одразу зауважити, що фінансовий моніторинг — це комплекс заходів спрямованих на протидію відмиванню коштів, отриманих злочинним шляхом, а також фінансування тероризму. Первинний нагляд здійснюється такими суб'єктами:

  • банками;
  • аудиторськими компаніями;
  • ріелторами та іншими.

фінансовий моніторинг

У разі виявлення підозрілих операцій вони повинні повідомити про них в державні органи. Суми, які підлягають моніторингу повинні бути більше 5000 гривень для операцій фізичних осіб. Також дуже важливо дотримуватися чистоти компаніям навіть за умови переказу коштів до контрагентів та партнерів. Адже, якщо в їхніх установчих документах бенефіціаром виступала людина, яка занесена до списку терористів, то переказ на рахунок такої фірми може бути заморожений. Саме тому важливо перевіряти своїх партнерів, а зробити це можна за допомогою спеціалізованого сайту https://youcontrol.com.ua/. Тут зібрана вся вся важлива та необхідна інформація, а пошук у базах даних — легкий та зрозумілий.

Короткий висновок

Фінансовий моніторинг — це процедура, яка нічим не загрожує чесним, порядним людям та підприємствам. Навпаки завдяки йому забезпечується більш ефективна боротьба з тероризмом та екстремізмом. Завдяки ж базам даних, доступних на сайті youcontrol.com.ua, кожен може легко та швидко перевірити дані про необхідну йому людину чи компанію. Таким чином можна запобігти не потрібних проблем. Тому радимо додати даний ресурс собі в закладки та активно користуватися його послугами.

Бажаємо вам безпечного та успішного фінансового життя!

Команда копірайтерів Proekt100 спеціально для nowyny.eu/

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Економічні новини | Переглядів: 1521 | Додав: admin | Теги: фінансовий, моніторинг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]