Пт, 2024-03-29, 07:26
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:38
Форум Ялтинської європейської стратегії у четвер у Києві стартує
Інші останні Новини про співпрацю України з ЄС

  У четвер у Києві стартує форум Ялтинської європейської стратегії
У четвер, 13 вересня, у Києві розпочне роботу триденна щорічна зустріч Ялтинської європейської стратегії (YES).

Інформаційним партнером форуму YES цього року виступає "Європейська правда".

Захід відкриється у Мистецькому арсеналі вечірнім прийомом і виступами колишнього президента Польщі і голови наглядової ради YES Александра Квасьневського, мера Києва Віталія Кличка та засновника YES, Фонду Віктора Пінчука і групи EastOne Віктора Пінчука.

У зустрічі візьмуть участь понад 600 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів і експертів з 28 країн.

Як зазначають у оргкомітеті форуму, учасники обговорять головні виклики для майбутнього покоління і стратегії створення кращого майбутнього для України, Європи і всього світу.

Форум триватиме з 13 по 15 вересня.

Раніше повідомлялося, що перший пленарний день форуму пройде за участі президента Естонії Керсті Кальюлайд та віце-президента Єврокомісії Валдіса Домбровскіса.

15 вересня у панельній дискусії Ялтинської європейської стратегії візьме участь спецпредставник Держдепартаменту США щодо України Курт Волкер.

Ялтинська європейська стратегія (YES) – провідний форум, заснований бізнесменом Віктором Пінчуком для обговорення європейського майбутнього України в глобальному контексті. Щорічна зустріч YES проводиться у Києві у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука. З 2004 по 2013 рік щорічні зустрічі YES відбувалися у Лівадійському палаці в Ялті.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини про співпрацю України з ЄС | Переглядів: 857 | Додав: adminA | Теги: форум Ялтинської європейської страт, Київ, Четвер, старт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]