Пт, 2024-04-26, 02:10
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

11:56
Глава Бюро нацбезпеки Польщі Солох - наступні два місяці в Україні можуть стати вирішальними
Інші останні Іноземна преса про Україну

Очільник Бюро національної безпеки Польщі Павел Солох заявив, що наступні два місяці в Україні можуть стати вирішальними. Про це він розповів в інтерв'ю Polsat News.

"Усі чекають наступу, тому що наступ міг би створити підстави для якихось переговорів - чи про мир, чи хоча б про припинення вогню. Нічого подібного поки що не відбувається. Все вказує на те, що наступні два місяці можуть стати вирішальними", - зазначив він.

За словами Солоха, "принципові рішення" можуть ухвалити десь до жовтня.

"росія послідовно не відмовляється від завоювання всієї України, навіть якщо на це підуть роки. Це чимось нагадує ситуацію у 18 сторіччі, коли царська росія завоювала спочатку Україну, а потім - Кримське ханство. На це знадобились роки. Я думаю, що це позиція російської еліти", - пояснив очільник Бюро нацбезпеки Польщі.

Також, додав Солох, псевдореферендуми на окупованих українських територіях несуть загрозу, оскільки тоді рф розглядатиме наступ на ці території як напад на росію. Це підвищить загрозу застосування проти України зброї масового ураження, в тому числі ядерної.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Іноземна преса про Україну | Переглядів: 438 | Додав: adminA | Теги: наступні два місяці, україна, глава Бюро нацбезпеки Польщі Солох, вирішальні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]