Пт, 2024-04-19, 15:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:09
Грамотний тюнінг автомобіля: що варто знати
Інші останні Новини світу науки і технологій

Грамотний тюнінг автомобіля: що варто знати

тюнінг автомобіль Все частіше і частіше молоді люди при купівлі свого першого автомобіля мають величезне бажання зробити тюнінг авто. Здійснити його дуже легко. Наприклад, якщо ви відвідаєте інтернет-магазин https://cors.com.ua/, то завжди зможете швидко придбати за розумною ціною якісні автотовари онлайн. Тут ви завжди знайдете все необхідне для автотюнінгу, а також всі необхідні:

  • аксесуари;
  • моторні масла;
  • антифриз та інші рідини;
  • автохімію;
  • та багато інших корисних речей.

Проте іноді, в запалі процесу, власник може взятися не лише за зміну зовнішнього виду свого автомобіля, але і, наприклад, за прокачування двигуна. На жаль, не завжди це призводить до бажаного результату. Часом базова комплектація в результаті тягне краще, ніж прокачана. Для того щоб правильно зробити тюнінг двигуна необхідно визначити для себе бажану потужність.

Існує два основних способи збільшити потужність автомобіля. Перший спосіб - це встановлення турбіни. Це далеко не найпростіший вид тюнінгу, але один з найбільш результативних. Другий спосіб - це установка спортивних волів. Другий метод набагато дешевший, але і прибавку в потужності ви отримаєте не настільки велику.

Для установки турбіни вам необхідно придбати турбо кит. Якщо ви володієте знаннями в галузі механіки, а так само у вас є необхідні інструменти, то встановити турбіну ви зможете і самостійно. Якщо ж у вас немає можливості встановити турбіну самому, то зверніться до механіка який зможе щось зробити. Зважайте на те, що механік візьме з вас досить велику суму грошей за роботу. Так само варто враховувати те, що двигун повинен бути у вас інжекторний.

Якщо ж ви виберете другий варіант тюнінгу двигуна, то вам може знадобитися набагато менше запчастин та інструментів. У більшості випадків, власники автомобілів встановлюють спортивні вали самостійно. Важливу роль, як в першому, так і в другому випадку грає налаштування двигуна після складання всіх деталей. Буде краще, якщо таку настройку буде здійснювати грамотний механік.

Так як потужність двигуна буде більшою, то необхідно поставити більш досконале зчеплення, яке допоможе передати весь крутний момент на колеса автомобіля. Збільшуючи потужність двигуна, варто подбати і про підвіску, так як при більшій потужності двигуна навантаження на неї зростає.

Варто поставити більш жорсткі пружини, це дасть хорошу керованість в поворотах. Так само варто поліпшити гальмівну систему. Необхідно поставити гальмівні диски більшого діаметра, а так само більш досконалий гальмівний супорт.

Для більшої стійкості можна поставити більш широкі диски і гуму з низьким профілем. На сухому дорожньому покритті пляма контакту шин з дорогою стане більшою. Так само варто поміняти масло в двигуні на більш рідке, що в свою чергу призведе до підвищення потужності, нехай і не велике.

Дотримуючись цих порад, ви безумовно досягнете успіху в автомобільному тюнінгу.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини світу науки і технологій | Переглядів: 631 | Додав: admin | Теги: тюнінг, автомобіль | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]