Пт, 2024-04-19, 08:32
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

09:23
Іде у відставку мер Глухова Терещенко
Інші останні Новини з регіонів України

Мер Глухова Мішель Терещенко вирішив достроково скласти свої повноваження через невідвідуваність депутатами засідань, передає "Українська правда".

"Завтра буду писати заяву про звільнення з посади міського голови, а в понеділок буду робити прес-конференцію в Києві", – сказав Терещенко.

За його словами, на сесію міськради у четвер, на якій мали розглядати зокрема бюджет, прийшли лише два депутати.

Новини за темою: У Сумській області мера Глухова підозрюють у корупції - не повідомив про придбання автівки

На його думку, "це саботаж".

Мішель Терещенко - міський голова Глухова

Для мене це остання крапля: сьогодні на надзвичайно важливу для міста сесію з‘явилося лише 2 (ДВА!) депутати!!!

За ТРИ роки боротьби такого ще не було!

Це означає, що крім колишніх регіоналів-постійних саботажників з «Волі народу», БПП та «Укропу», сьогодні сесію проігнорувала і решта депутатів з «Батьківщини» та РПЛ.

Так, відтепер, відповідно до чинного законодавства, я їх заручник: вони можуть оголосити мені недовіру, але я не можу їх розпустити. Маю зазначити, що п‘ять депутатів-зрадників ми відкликали за громадською ініціативою, але нових виборча комісія протиправно не призначає, бо опоненти перекупили в ній більшість...

У Верховній Раді України і досі лежать подані 2 роки тому документи на розпуск Глухівської міської ради. І це все тому, що існуюча злочинна система непохитна і з Глухова її не змінити!

Жодних коментарів зараз надавати не буду.

Завтра, 28 вересня о 14.00, скликаю позачергове планарне засідання, на якому ви про все дізнаєтеся...
Я зроблю важливу заяву

ЗАПРОШУЮ ГЛУХІВЧАН ТА ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ!!! Мені дуже потрібна ваша підтримка!

P.S. Через сьогоднішній саботаж депутатів Глухів та глухівчани позбавлені наступного:
200 000,00 грн. - допомога ОСББ
800 000, 00 грн.- благоустрій Центрального парку Т. Шевченка (алеї, світло, тощо)
700 000,00 грн. новий спортивний майданчик для нашого стадіону з спеціальним покриттям для різних видів спорту
40 000,00 грн. -довгоочікуваний пандус для нашого Героя -атошника
93 000,00 грн.-інші поліпшення стадіону
35 000,00 грн. -встановлення нових сучасних світлофорів, які вже закуплено, в центрі міста для комфортного переходу дітьми небезпечних зон
30 700,00 грн. - встановлення нових ліхтарів на вул. Матросова
100 000,00 грн. -встановлення лічильників для зниження вартості освітлення центра міста
200 000,00 грн.- встановленння безкоштовних лічильників Водоканалом для багатоповерхових будинків
100 000,00 грн. - заміна згорілого трансформатора Водоканала (дуже важливо, оскільки в будь-який момент місто може залишитися без води!!!)
150 000 грн. -заходи з поліпшення встановлення та очищення смітників
72 000,00 грн. -допомога чорнобильцям
180 000,00 грн. допомога та компенсації інвалідам
160 000,00 грн. -на довгоочікуване створення нового ЦНАПУ в центрі міста у будівлі пенсійного фонду, який ми повернули для наших міських потреб

Як ви бачите, депутати-саботажники вдарили по найбільш незахищеним верствам населення, які майже рік чекали на прийняття бюджету, щоб отримати якусь допомогу і кожна копійка для них на вагу золота, а також по своїм сусідам по місту!

Виправдань такому бути не може! У ВРУ вже ДВА роки лежить моя вимога щодо розпуску Глухівської міської ради і буде лежати до наступних виборів. Бо існуючу злочинну систему ніхто не збирається демонтувати. І з Глухова з нею боротися даремно!

P.S.2. У відповідь на Ваші коментарі з величезною вдячністю до кожного з Вас за підтримку, зазначаю:

1. Здаватися я в жодному разі не збираюся, це засвідчують три роки моєї безперервної щоденної боротьби з системою, яка триватиме до Перемоги!

2. В Глухові можна боротися лише з «вітряками», оскільки тут нічого не вирішується, ситуація зараз повністю заблокована на національному та регіональному рівнях. За 3 роки ми використали всі можливі й неможливі заходи вирішення проблем, дійшовши особисто до генпрокурора та президента. Але Сумська область віддана на поталу місцевим олігархам, які вдало перебігають перед кожними виборами до майбутнього переможця президентських перегонів та зберігають свій вплив та корупційні схеми.

3. Мої опоненти знаходяться при владі в Києві, звідки надають розпорядження своїм виконавцям - депутатам всіх рівнів, чиновникам, так званим «правоохоронцям», суддям та бандитам як на регіональному, так і на міському рівнях, вся система спрямована на боротьбу зі мною, але я можу ще 2 роки триматися на посаді «міського голови» без можливості приймати будь-які рішення, поки ці щури остаточно не знищать всю країну!

4. Не для того я отримував українське громадянство, щоб купка негідників, яка привласнила собі українську державу, вижинала мене з міста та країни моїх пращурів. Тому моя мета - демонтувати існуючу олігархічну систему. І я розумію, що часу на це обмаль.

5. Вони самі кинули мені виклик і я готовий до подальшої більш складної боротьби на іншому рівні, звісно, якщо буде ваша підтримка.

Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Новини з регіонів України | Переглядів: 885 | Додав: adminA | Теги: мер Глухова Терещенко, відставка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]