Сб, 2024-04-20, 04:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

18:42
Імпічмент президента та скасування "мовного закону" - перші законопроекти опозиції
Інші останні Політичні новини
Об'єднана опозиція "Батьківщина" має намір презентувати 15 першочергових законопроектів, необхідних для поліпшення економіки і політичної ситуації в Україні. Про це в ефірі "5 каналу" повідомив народний депутат від ГО "Батьківщина" В'ячеслав Кириленко, передає Gazeta.ua.

За його словами, якщо в нашій державі триватиме практика політичних репресій, розмови між владою та опозицією не буде.

"Тимошенкоі Луценко звільняються, тоді починається діалог. Про це весь світ говорить", - зазначив Кириленко.

Нардеп пояснив, що головне завдання опозиції полягає в тому, щоб парламент почав працювати в інтересах звичайних людей.

"Бо зараз він працює в інтересах олігархів. Але до реалізації цього завдання треба йти, як до Києва рачки - так далеко", - підкреслив опозиціонер.

Крім того, він додав, що завданням опозиції є також зміна країни.

"У понеділок ми представляємо 15 першочергових законопроектів. Там є проекти про дерегуляцію економіки, про реформу влади - імпічмент президента та відкликання депутата", - уточнив Кириленко.

Разом з тим, опозиція запропонує законопроекти про повернення України до європейського напрямку, про скасування пенсійної реформи та "ганебного закону про знищення української мови".

Як повідомлялось, опозиція в имагає скасувати так звану пенсійну реформу уряду Миколи Азарова та повернути попередній вік виходу на пенсію. Відповідний законопроект про внесення змін до Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" (щодо відновлення пенсійного віку для жінок, страхового стажу та порядку визначення пенсії) зареєстровано у Верховній Раді.


Повідомляють Новини європейської України
Категорія: Політичні новини | Переглядів: 1007 | Додав: adminA | Теги: мовного закону, імпічмент президента, законопроекти опозиції | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]